yellow car toy on white surface

Hakkımızda

Kocaeli Yardım Gönüllüleri Derneği, yardım kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir. Amacımız, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak ve toplumda fark yaratmaktır.

view of two persons hands

Sayın/Saygıdeğer,
KYGD - Kocaeli Yardım Gönüllüleri Derneği olarak, misyonumuz, ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmektir. Amacımız, bu ailelere destek sağlayarak onlara yardımcı olmaktır. İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Derneğimizin hedefi, bu ailelere daha iyi bir yaşam sunmaktır.

Her bir aileyi bireysel olarak değerlendiriyor, onların ihtiyaçlarını anlamaya ve karşılamaya çalışıyoruz. Bölgemizdeki yardıma muhtaç ailelere sunduğumuz hizmetler arasında gıda yardımı, giysi yardımı ve eğitim alanında burs desteği gibi çeşitli yardım faaliyetleri bulunmaktadır.

Derneğimiz, gönüllülerimiz ve bağışçılarımızla birlikte, toplumumuzun en savunmasız kesimlerine ulaşmak ve onlara destek olmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Misyonumuzun başarısı için sürekli olarak projeler geliştiriyor ve kaynakları etkili bir şekilde yönetiyoruz.

KYGD olarak, toplumun ihtiyaçlarını anlamak ve yardım etmek için kararlıyız. Amacımız, yardıma muhtaç ailelerin yaşamlarını iyileştirmek ve onlara umut vermek için çalışmaktır. Bize katılarak, birlikte daha güçlü ve daha etkili bir şekilde hizmet verebiliriz.

Saygılarımızla,
[KYGD - Kocaeli Yardım Gönüllüleri Derneği

Sayın/Saygıdeğer,

Vizyonumuz, toplumumuzdaki yardıma muhtaç ailelere yönelik etkili bir destek ağı kurmaktır. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak, onların ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Vizyonumuz, toplumumuzun en savunmasız kesimlerine ulaşmak ve onlara güçlü bir destek sağlamak için sürekli olarak projeler geliştirmek ve kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanmaktır. Bu çerçevede, yardıma muhtaç ailelerin sosyal ve ekonomik durumlarını iyileştirmek, onlara umut ve gelecek perspektifi sunmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

KYGD ailesine katılarak, sizler de bu vizyon doğrultusunda etkili bir şekilde hizmet verebilir ve toplumumuzdaki farkı gözlemleyebilirsiniz. Yardıma muhtaç ailelere destek olma yolunda her türlü yardımınızın büyük bir değer taşıdığını unutmayın. Birlikte çalışarak, yardıma muhtaç ailelerin yaşamlarını pozitif yönde etkilemek ve onlara umut vermek için güçlü birer aktör olabiliriz.

Saygılarımızla,
KYGD - Kocaeli Yardım Gönüllüleri Derneği

two person's arms

Vizyonumuz

Misyonumuz

Faaliyetlerimiz

person in red sweater holding babys hand

Gıda Yardımı

Kocaeli Yardım Gönüllüleri Derneği olarak, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı sağlıyoruz. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz gıda dağıtımlarıyla binlerce kişiye yardım eli uzatıyoruz.

Eğitim Yardımı

Eğitim, toplumun gelişimi için en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle, dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara eğitim yardımı sağlıyoruz. Kitap, kırtasiye malzemeleri ve okul üniformaları gibi ihtiyaçları karşılayarak, çocukların eğitimlerine destek oluyoruz.

Kıyafet Desteği

Depremzede birçok çocuk, temel ihtiyaçları olan kıyafetlere sahip değiller. Bu nedenle, çocuklara kıyafet desteği sağlanması büyük önem taşımaktadır. Yaşanan doğal afetten sonra bayramlarda öncelikle çocuklara yapılan bu yardım onları son derece mutlu ediyor.

Burs Desteği

Üniversite öğrencilerinin başarılı olabilmeleri için gerekli olan maddi desteğe erişim, bugünlerde daha önce hiç olmadık bir seviyeye ulaşmaktadır. Bizler, bu konuda yardımcı olabilecek burs destek programlar sunarak gençlerimize eğitim hayatlar boyunca yanlarinda olmaya devam ediyor.

Mimar Sinan, Şht. Erdoğan Çöpoğlu Sk. No:14, 41780 Körfez/Kocaeli

Telefon No: +90 538 812 79 97